LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři

K reportáži z pracovní části květnového 71. jednání sněmu ČSK ve Špindlerově Mlýně přidáváme ještě obvyklou společenskou fotomozaiku. I ta přeci mnohé vypovídá o tom, jakou soudržnou profesní komunitou zubní lékaři jsou.

Příští rok chceme zase do Špindlu, odhlasovali členové sněmu. Není divu: malebná lokalita, výborné zázemí a služby hotelu, prostorný kongresový sál – a hlavně perfektní organizace veškerého dění díky týmu pracovnic Kanceláře ČSK, kterým patří upřímné poděkování. Zleva jsou Ing. Hana Štěpánková, Iveta Haiserová, Mgr. Zina Sladkovská, garantka akce Ing. Jitka Povolná, Linda Nálevková, Ludmila Pohanková a Tereza Soukupová, DiS.
Dobře utajené překvapení sobotního večera: společná oslava „stodesítky“. Viceprezident ČSK MUDr. Robert Houba, Ph.D., oslavil životní jubileum v lednu a prezidenta ČSK doc. MUDr. Romana Šmuclera, CSc., čekají kulatiny v červenci. Pro všechny gratulanty přivezli oslavenci sladkou odměnu – originální vídeňský sachr dort.
Originální vídeňský sachr dort.
Po nečekané a kaloricky vydatné sobotní oslavě přišlo vhod trochu pohybu, a tak se taneční parket brzy zaplnil. Hráli k tomu Tram 69, nejlepší evropská párty kapela. A opravdu hráli a zpívali skvěle!
Poklidnější atmosféru měl páteční prezidentský welcome drink, na kterém účastníky sněmu přivítali (zleva) exprezident MUDr. Pavel Chrz a prezident ČSK doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc. Dnes už tradiční příležitost pozdravit se s kolegy a přáteli a odstartovat náročný pracovní víkend.
Ke sněmu už také samozřejmě patří výstava firem a společností. Tentokrát se jich do Špindlerova Mlýna přijelo prezentovat sedm a další čtyři připravily pro všechny účastníky propagační materiály přímo do jednacího sálu.

23. 6. 2019

LKS 06/2019

Print: LKS. 2019; 29(6): S110

Autor:

Fotografie

  • Ladislav Šolc
  • Iva Žáková

Rubrika:

Téma: