LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři

Po dvou úspěšných ročnících se už tradiční podzimní konference projektu Young dentist přesouvá do centra Prahy, a to do ústředí VZP ČR v ulici Orlická 2 v Praze 3. Celodenní akce se uskuteční v sobotu 7. listopadu. Těšit se můžete celkem na jedenáct řečníků a deset přednášek, setkání s dentálními společnostmi i vzájemný networking s přednášejícími a dalšími lidmi z oboru.

Už během dopoledne se dozvíte tipy, jak financovat svou první zubní ordinaci (Petr Harcuba), nebo zjistíte více o tom, jak si vybírat členy pro svůj dentální tým (David Mynář). Chybět nebude ani téma profesní odpovědnosti zubního lékaře (Tomáš Urban) a objevíte novinky ve světě online aplikací pro moderní ordinace (Milan Brašna, Aneta Nečesaná).

V rámci odpoledního bloku vás pak čeká interaktivní přednáška zaměřená na efektivní komunikaci s pacientem (Tomáš Machač). Spolu se znalcem Ladislavem Korábkem probereme problematiku soudních sporů ve stomatologii a CEO Young dentist spolu s Markem Hlaváčem vám představí Document Management System.

Konferenci uzavřou tři špičkové přednášky. Jako první vystoupí Patrik Pauliška se svou success story. Poté vás čeká informačně nabitý blok ohledně digitalizace zubních praxí (Jiří Běl) a celou akci ukončí svou přednáškou Hodnotový leadership autor známé knihy „Konec prokrastinace“ Petr Ludwig.

Konference s podtitulem Snazší cesta k lepší praxi je vyvrcholením celoročního úsilí projektu Young dentist pomáhat zubním lékařům i dentálním hygienistkám – ať se rozhodnou stát zaměstnanci, nebo sní o vlastní ordinaci – na jejich cestě k úspěchu. Mimo konferenci tým Young dentist pořádá menší interaktivní školení s názvem Večerní káva. Před nuceným přerušením akcí z důvodu pandemie proběhla večerní setkání zaměřená na financování ordinace a ergonomii pracoviště. Více informací naleznete v sekci Akademie na www.youngdentist.cz.