LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři
doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc.

Pracovat v České stomatologické komoře, respektive v Kanceláři ČSK, někdy není žádný med. Zubní lékaři chtějí všechno nejlépe ihned a často „nemají čas“ na to, aby procházeli náš komorový web nebo listovali v časopisu LKS, kde by si mnoho informací rychle našli. Pokud něco nevědí, úplně nejčastěji vytočí telefonní číslo a zavolají pracovnicím Apolenky, které tentýž den musí vyřídit několik desítek jiných lejster a připravit ty či ony podklady pro ministerstvo nebo třeba zdravotní pojišťovny, leč snaží se pomoct, pokud je to jen trochu možné.

Toto číslo LKS je z mého pohledu začátek poděkování těm, kteří krom své základní práce ještě stíhají pracovat na speciálních projektech typu Pražské dentální dny či Pragodent – a podle mého názoru si nijak nezadají s profesionálními agenturami, které nemají na starosti nic jiného. Moje spolupracovnice z Apolenky jsou ženy, které kromě toho všeho stíhají vařit, uklízet a starat se o děti, jakkoli jeden až dva víkendy v měsíci tráví v práci.

Dalším cílem je zorientovat neznalého v zákoutích Apolenky, aby věděl, na koho se s čím obrátit, a kolik že to vlastně lidí v naší společné budově pracuje.

Berte tento seriál o Kanceláři ČSK jako návod na to, kde najít správnou radu a třeba si i postěžovat, bude-li to třeba.

10. 11. 2018

LKS 11/2018

Print: LKS. 2018; 28(11): 237

Autor:

Fotografie

  • Archiv ČSK

Rubrika:

Téma: