LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři
doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc.

Rok 2019 by měl být pro naši Komoru rokem elektronizace. Máte v ruce nejenom tištěnou „elkáesku“, ale poprvé na obrazovce svého počítače i plně elektronické vydání časopisu LKS. Díky týmu vedenému PhDr. Ivou Žákovou můžete na www.lks-casopis.cz vyhledávat články klasicky podle klíčových slov, nebo speciálně podle rubrik, témat či autorů. Kromě právě aktuálního vydání LKS zde najdete články z celého ročníku 2018 a postupně budeme fulltextově přidávat i významné statě z let předchozích, zejména odborná sdělení. Články si můžete snadno vytisknout nebo na ně upozornit své kolegy přeposláním odkazu, který si jednoduše jedním kliknutím zkopírujete do schránky. Web LKS tedy může sloužit i jako archiv a studijní zdroj.

Podobná změna čeká náš počítačový systém. Pod vedením MUDr. Luboše Steklého se přepracovává vše tak, abychom mohli rychle a efektivně informovat každého člena o všem důležitém. Abychom snadno a elegantně zpracovali ohromná množství dat a spolupracovníci z Apolenky nemuseli dělat otrockou manuální práci a místo toho se mohli věnovat sofistikovanější pomoci českým stomatologům. Pracujeme na zásadním přepracování našich webových stránek www.dent.cz, které by měly spolupracovat s celým elektronickým prostředím.

Ano, víme! Elektronizace je vždy plná překvapení, nástrah a někdy i nečekaných nákladů. Český stát tohle hrubě neumí zvládat, ale my věříme, že ČSK bude světlou výjimkou a na konci tohoto roku už budeme mnohem modernější komorou, ještě vstřícnější ke svým členům.

Tak ať nám ten rok společně vyjde!

20. 1. 2019

LKS 01/2019

Print: LKS. 2019; 29(1): 1

Autor:

Fotografie

  • Archiv ČSK

Rubrika:

Téma: