LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři

Časopisy LKS a Česká stomatologie a praktické zubní lékařství jsou nově součástí plnotextové databáze Academic Search Complete od EBSCO

Databáze Academic Search Complete (ASC) obsahuje tisíce recenzovaných časopisů od prestižních vydavatelů odborné literatury z celého světa. Pro
článkovou rešerši ji využívají studenti, pedagogové a výzkumníci z celé řady vědních oborů.

Vybrané články v plném textu mají uživatelé pohodlně k dispozici prostřednictvím online platformy knihovny nebo jiné instituce s předplatným do Academic Search Complete. Vedle časopisů, jako jsou Journal of Clinical Periodontology (Wiley-Blackwell) a Oral History Review (Oxford University Press), v databázi nově najdete také oba odborné recenzované časopisy České stomatologické komory.

To, že jsou časopisy LKS a Česká stomatologie a praktické zubní lékařství (ČSPZL) v databázi zařazeny, přispívá k jejich častější citaci. Roste tak povědomí o práci českých lékařů a vědců a zároveň se otevírají další příležitosti ke spolupráci například formou institucionálního předplatného tištěné verze časopisů České stomatologické komory.

Plnotextová databáze Academic Search Complete obsahuje:

  • Bezmála 5800 recenzovaných časopisů v aktivním plném textu.
  • Více než 3900 recenzovaných časopisů bez prodlevy plného textu.
  • Bezmála 4000 aktivních časopisů v plném textu indexovaných ve Web of Science nebo Scopus.

EBSCO Information Services (EBSCO) je předním dodavatelem odborných informačních zdrojů a služeb pro knihovny, vědecké instituce, obchodní společnosti a nemocnice po celém světě. Prostřednictvím široké nabídky online databází, eKnih, časopisů a služeb typu discovery zajišťuje uživatelům pohodlný přístup k relevantním a spolehlivým informacím. Produkty, služby a technologie od EBSCO využívají miliony koncových uživatelů a desítky tisíc institucí po celém světě. EBSCO Information Services je divizí EBSCO Industries Inc., jedné z největších soukromě vlastněných společností v USA, s více než 75letou historií. Od roku 1999 má EBSCO zastoupení pro střední, východní a jihovýchodní Evropu také v České republice.

EBSCO Information Services www.ebsco.cz