LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři

V červnu vychází letošní druhé číslo čtvrtletníku „Česká stomatologie a praktické zubní lékařství“ (ČSPZL), vědeckého recenzovaného časopisu, jehož vydávání převzala ČSK.

Časopis ČSPZL č. 2/2020 přináší původní práci Stabilita ortognátních operací u pacientů s jednostranným celkovým rozštěpem (Placák V., Malá K., Borovec J., Drahoš M., Švihlíková-Poláčková P., Urbanová W.), dvě kazuistická sdělení Klinické, radiologické a histologické pozorování lidského stálého zubu s neukončeným vývojem ošetřeného neúspěšnou maturogenezí a následným endodontickým ošetřením (Belák Š., Žižka R., Šedý J., Přibyl M., Černý D., Čížková K., Tauber Z.) a Hojení pulpo-parodontální léze po nechirurgickém ošetření (Hidoussi E., Sarraj H., Zokkar N., Batbout W., Douki N., Bhouri L.) a úvahu Vágnost a exaktnost v diagnostice převislého skusu (Jindra P.).

Tištěná verze tohoto vydání je však tentokrát určena pouze pro předplatitele. Připomínáme, že pokud chcete mít ve své odborné knihovně kompletní ročník tištěné verze, můžete využít nabídku ročního předplatného – pro zubní lékaře a studenty zubního lékařství samozřejmě za zvýhodněnou cenu. Formulář pro objednávku předplatného najdete na www.dent.cz (Vzdělávání / Časopisy).

Ostatní zájemci se mohou s hlavními články seznámit v češtině a nově také v angličtině v elektronické verzi na www.prolekare.cz (sekce Odborné časopisy).

20. 6. 2020

LKS 06/2020

Print: LKS. 2020; 30(6): 113

Autor:

Rubrika:

Téma: