LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři

Dnešní příspěvek může být inspirací na příjemnou podzimní procházku, neboť jak je známo, pohyb na čerstvém vzduchu je nejlepší prevencí před chorobami včetně těch koronavirových. Fotografii zaslala Mgr. Libuše Hudecová z Chebu:

„Milá redakce, milí čtenáři, občas se dostanu k vašemu časopisu LKS. Všimla jsem si rubriky Fotoúsměv, a tak vám posílám jeden zubařský pozdrav z Chebu. Máme tady nad přehradou Skalka, blízko tzv. Egerwarte, krásnou přírodní výstavu výtvarných prací, která vznikla v rámci přeshraničního projektu Kouzelný les. Svými výtvarnými dílky plnými fantazie ho vyzdobily děti z chebských škol a také z nedalekého německého Waldsassenu. Jedna Zubejda se mi zvlášť líbila, a tak vám ji posílám.“

U Mgr. Pavly Sudimacové z chebské radnice jsme zjistili, že autorem tohoto landartového dílka byli před několika lety tehdejší „osmáci“ z 2. ZŠ v Chebu: Viktorie Fedorova, Magdaléna Syková a Jakub Šarm. Pod vedením své učitelky Mgr. Petry Černé. Celý cyklus se jmenuje V lese nejsi nikdy sám.

17. 10. 2020

LKS 10/2020

Print: LKS. 2020; 30(10): S146

Autor:

Fotografie

  • Libuše Hudecová

Rubrika:

Téma: