LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři

Komora si zdatně poradila i v době nouzového stavu. Když se nemůžeme setkat osobně, zkusme to jinak. Máme zkušenosti z webinářů, a tak se také jarní stomatologická fóra, původně Pražské a Ostravské stomatologické fórum, přenesla do elektronického prostředí. Po první březnové online konferenci se pro velký zájem tato akce opakovala i v dubnu a v průběhu května.

Velká učebna v Apolence se proměnila ve vysílací studio.
Pokud měl někdo z účastníků přihlášených na online stomatologické fórum technické problémy, v záloze byla vedoucí vzdělávacího střediska ČSK Ing. Hana Štěpánková, která každému ochotně pomohla a krok za krokem ho „navigovala“ až do úspěšného připojení bez zádrhelů.
Webinář na téma Stomatologie v éře COVID-19 se uskutečnil ve středu 8. 4. 2020. Hlavní aktéři: doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc., MUDr. Robert Houba, Ph.D., a právník Mgr. Jiří Slavík pod palbou zcela konkrétních a často individuálních otázek zubních lékařů.
MUDr. Robert Houba, Ph.D., a právník Mgr. Jiří Slavík
Online stomatologické fórum 22. 4. 2020 a poté opět dvakrát během května. Pokaždé 200 až 500 účastníků... Nejžhavější témata: stomatologie v době COVID-19 – medicínský, právní a ekonomický pohled (doc. R. Šmucler); financování stomatologické péče (dr. R. Houba); právní otázky (Mgr. J. Slavík); odborná témata (dr. J. Škrdlant a dr. V. Peřina).

23. 5. 2020

LKS 05/2020

Print: LKS. 2020; 30(5): S75

Autor:

Fotografie

  • Iva Žáková
  • Ladislav Šolc

Rubrika:

Téma: