LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři
doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc.

Čeští zubní lékaři, jejich týmy a v jejich čele Česká stomatologická komora se snažili, byli pilní, a tak se logicky mohou těšit na nadílku pod stromeček. Najdou tam značně upravený a veskrze navýšený sazebník výkonů, který usnadní život těm, kdo pracují pro zdravotní pojišťovny. Další příspěvky chystají jednotlivé pojišťovny v rámci různých programů podpory péče. Naopak Parlamentu ČR jsme nadělili spolu s Ministerstvem zdravotnictví nový návrh klíčového zákona včetně přepracovaných příloh pro stomatologii.

Letos jsme si užili rekordní vzdělávací akce a novinky budou i v příštím roce, třeba zvětšené Pražské dentální dny nebo nový Česko-sasko-bavorsko-hornorakouský den v Karlových Varech s tím, že se vracíme do elegantního Grandhotelu Pupp.

Doufáme, že radost přijde i s novým IT systémem, který by měl usnadnit život kolegům i Kanceláři ČSK. I kdyby měl nějakou tu dětskou vadu, nepochybně nás posune k vyšší efektivitě a rychlosti.

A já vám všem spolu s  viceprezidentem, s představenstvem ČSK a celou Kanceláří ČSK přeji, aby to nebyly všechny dárky. Najděte pod stromečkem hlavně osobní štěstí, zdraví a sílu do nového roku 2020.

14. 12. 2019

LKS 12/2019

Print: LKS. 2019; 29(12): 239

Autor:

Fotografie

  • Archiv ČSK

Rubrika:

Téma: