LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři
doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc.

Karlovarský filmový festival se oprávněně chlubí „baťůžkáři“. Mladými lidmi, kteří si nějak ušetří na vstupné, vyzařují velkou radost a tvoří atmosféru, která má mezinárodní věhlas. U Pražských dentálních dní je to úplně stejné, jen mluvíme o mladých zubních lékařích. S nadšením komunikují, poslední jsou na párty a první na přednáškách.

Na náš kongres, podobně jako na festival, přijely velké celebrity. Letos jsme přivítali prezidentku ERO-FDI, prezidenty komor okolních zemí a vše pod záštitou ministra zdravotnictví ČR.

Leč skvělí přednášející týdny a měsíce chystají přednášky právě pro jedinečné a veliké publikum, pro vás, členy ČSK. Kolem vás se točila i mimořádně rozsáhlá výstava firem. Dávno vyprodaný kongres připravoval výbor pod taktovkou MUDr. Jana Švába, MUDr. Rudolfa Jakla a MDDr. Petry Poláčkové, Ph.D.

PDD jsou jedním z největších kongresů v Evropě, ale neorganizuje ho velká privátní firma, vše dělají vedle své jiné práce skvělé ženy z Apolenky, a tak si výtěžek nikdo neodnese, zůstane na podporu akcí Komory a třeba na to, aby se nemusely zvedat poplatky.

My, starší, jsme se rádi potkali a zavzpomínali. Ale úplně nejvíc nás hřeje u srdce pocit, že budoucnost české stomatologie je v dobrých rukou. Ať už mluvíme o skvělých přednášejících, nadšených posluchačích, výborných organizátorech nebo o silné Komoře.

Držte se!

18. 11. 2022

LKS 11/2022

Print: LKS. 2022; 32(11): 177

Autor:

Fotografie

  • Ladislav Šolc

Rubrika:

Téma: