LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři

Poslední červnový den se po třiadvaceti letech rozloučila s Komorou Ing. Hana Štěpánková, vedoucí Vzdělávacího střediska a kongresového oddělení ČSK. K velkému překvapení mnohých opravdu odešla do důchodu.

Ing. Hana Štěpánková

Poděkovat jí za dlouholetou veskrze obětavou práci přišli prezident ČSK doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc., viceprezident MUDr. Robert Houba, Ph.D., exprezident MUDr. Pavel Chrz, člen představenstva ČSK MUDr. Jan Černý, současné i bývalé kolegyně a kolegové z Kanceláře ČSK.

Bylo to moc příjemné odpoledne, i když i hodně dojemné. Nějak si prostě neumíme představit, že se Hanka místo do své kanceláře v 1. patře Apolenky vydá na chalupu, kde už nebude přemýšlet nad detailní organizací PDD, ale bude se konečně věnovat už jen svým zálibám – a hlavně rodině, která ji celých těch třiadvacet let s pochopením podporovala v její komorové práci, které vždy dávala mnohem víc, než určuje oficiální „náplň“ a pracovní doba.

Haničko, děkujeme ti za spolupráci a přátelství a užívej si ten zasloužený odpočinek podle svých představ. I když slovo „odpočinek“ k tobě nějak vůbec nepasuje...

Kolegyně a kolegové z Kanceláře ČSK

17. 7. 2021

LKS 07-08/2021

Print: LKS. 2021; 31(7–8): 142

Autor:

Fotografie

  • Ladislav Šolc

Rubrika:

Téma: