LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři

Tradiční jarní a podzimní stomatologická fóra doznala v loňském roce jak obsahových, tak i formálních změn. Mimo jiné se mění jejich název podle míst konání, která se letos také rozšíří. A tak se 30. 11. 2018 konalo Brněnské stomatologické fórum (BSF), které uspořádalo vzdělávací středisko ČSK v příjemné předvánoční atmosféře.

Komora při přípravě brněnské vzdělávací akce vyšla z dosavadních dobrých zkušeností a zároveň přání a požadavků svých členů. Program BSF proto obsahoval zejména aktuální témata zaměřená k provozování zubní praxe. O nich střídavě hovořil prezident ČSK doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc.
Konferenční sál brněnského hotelu Continental zaplnili zubní lékaři převážně z moravských regionů do posledního místečka.
Právník Mgr. Jiří Slavík a Ing. Martina Škrdlantová, která se ve svém vystoupení věnovala minutovým kalkulacím a tomu, jak správně ceny kalkulovat .
Odpoledne na BSF patřilo odborné problematice a MUDr. Mgr. Ladislav Bárta, předseda OSK Brno, seznámil kolegy se zajímavými kazuistikami na téma Možnosti ošetření dětí s poruchami autistického spektra. Na snímku je společně s MUDr. Jaroslavem Vostrejžem (vpravo), který zde reprezentoval představenstvo ČSK.
Na účastníky BSF čekalo několik překvapení. Podával se vánoční punč, který výborně chutnal a po kterém krásně zčervenaly tváře, ale také milé dárky od ČSK.
Firmy u svých stánků využily příležitost ke své prezentaci.
Vyvrcholením byla vánoční tombola, do které věnovaly ceny firmy Philips Česká republika, s. r. o., a CURADEN CZECH, s. r. o. Radost měli nejenom výherci, ale vlastně všichni, protože odcházeli domů s pocitem, že páteční den strávili společně se svými kolegy smysluplně a navíc i příjemně.

20. 1. 2019

LKS 01/2019

Print: LKS. 2019; 29(1): 8 – 9

Autor:

Fotografie

  • Ladislav Šolc

Rubrika:

Téma: