LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři
doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc.

Uspořádat letošní Dny české stomatologie, tedy mezinárodní kongres Pražské dentální dny společně s veletrhem Pragodent, bylo v době covidu samozřejmě riziko. Ale kalkulované – předpokládali jsme vysokou proočkovanost, termín akce byl vybrán do období před očekávaným nástupem podzimních viróz. Nepochyboval jsem, že se celý obor chce potkat, něco se dozvědět. Nevěřím na nadšení lidí z možnosti komunikovat pouze přes videokonference. Rekordní zájem všech jsme ale nečekali, byl velkou odměnou.

Velké díky patří organizačnímu výboru PDD a společnosti PVA za odvahu pustit se do Pragodentu. Všem vystavovatelům, Czechdentu. Celá akce bude letos dost možná největší svého druhu v Evropě. Pokud ji někdo překoná, bude to výjimka.

Ukazuje to pozici České stomatologické komory, která je stále více a více hybatelem našeho oboru nejenom ve střední Evropě. Třicáté výročí naší Komory jsme oslavili velikou akcí, která by ale v okolních zemích neměla obdobu ani mimo covid. Dostali jsme se za ty roky daleko a je co slavit. A co víc – dobrá nálada z Dentální párty roku se hodí v pokračující covidové zimě, nemluvě o energetické krizi a inflaci. Poselství z Dnů české stomatologie je ale jasné – zvládneme to!

Držte se!

27. 11. 2021

LKS 11/2021

Print: LKS. 2021; 31(11): 211

Autor:

Fotografie

  • Ladislav Šolc

Rubrika:

Téma: