LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři

Po roční pauze je zpět tradiční konference Snazší cesta k lepší praxi od Young dentist, která se bude konat 2. 10. 2021 v Praze. Nenechte si ujít nabitý program plný přednášek nejen od odborníků stomatologie, se zaměřením na témata týkající se založení vlastní zubní praxe. Jste lékař, zubní hygienista nebo student těchto oborů? Přihlaste se na konferenci a splňte si svůj sen o vlastní praxi!

Konference Snazší cesta k lepší praxi má za sebou již dva úspěšné ročníky.

Na letošní konferenci se můžete těšit na známé tváře z řad stomatologických odborníků. Na úspěšného lékaře Patrika Paulišku, který se rozhodl věnovat stomatologii i přes svou hlavní specializaci, jíž je mikroskopická endodoncie. Na konferenci bude sdílet svůj příběh o založení vlastní zubní praxe Pauldent. Dalším přednášejícím je uznávaný odborník Ladislav Korábek. Parodontolog, který je předsedou České parodontologické společnosti, bude přednášet na téma soudní spory ve stomatologii. Pokud by vás zajímalo, jak zubní lékař Alexander Schill zvládl založit zubní ordinace napříč Slovenskem a Českou republikou, určitě si nenechte ujít jeho přednášku, v níž se podělí o své dlouholeté zkušenosti s vedením vlastních klinik a udržení si nejvyššího standardu během ošetření.

Konference Snazší cesta k lepší praxi je postavena na konceptu přednášek, které se navzájem doplňují a pokrývají různé oblasti pro úspěšné založení vlastní praxe. Nebudou tedy chybět ani přednášky o financování ordinace, profesním pojištění, zubním softwaru nebo digitalizaci zubní praxe.

Vedení vlastní praxe vyžaduje i tzv. měkké dovednosti, které by se neměly podceňovat. Zakladatel Young dentist Tomáš Machač se bude věnovat tématu, jak efektivně komunikovat s pacientem v ordinaci. Často skloňované v dnešní době je i téma vyhoření v souvislostí s prací. Jak se vyhnout vyhoření a zajistit si psychické zdraví, přednese Simona Zábržová, zakladatelka startupu Soulmio. A poslední přednáškou s touto tematikou je výběr vhodného dentálního týmu od experta na vedení a management týmu Davida Mynáře.

Potkejte se osobně se zástupci dentálních společností, řečníky konference a dalšími odborníky. Budete mít možnost načerpat inspiraci, získat nové znalosti a využít zvýhodněných nabídek vytvořených speciálně pro účastníky konference Young dentist. O zábavu a přísun energie během konference se postarají letošní speciální hosté konference: zpěvačka Anička Slováčková a Jiří Korn!

Více informací o konferenci a registraci najdete na www.youngdentist.cz (Eventy).

Za tým Young dentist

Ivana Neckařová

www.ivananeckarova.com