LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři

Letošní vánoční koncert v bazilice sv. Petra a Pavla na Vyšehradě úspěšně navázal na tradici adventních setkání zubních lékařů, která Komora pořádá pro své členy jako poděkování za celoroční péči o pacienty. Více než 200 zubních lékařů přijalo naše pozvání a mnozí z mimopražských je využili i k prohlídce svátečně vyšňořeného hlavního města.

Přítomné přivítal prezident ČSK doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc. Varhaníka Ondřeje Valentu doprovodili v půlhodinovém programu houslistka Šárka Petříková a trumpetista Jakub Doležal a skladby známých autorů vážné hudby zcela jistě u všech návštěvníků koncertu navodily tu správnou předvánoční náladu. V nabídce byla i možnost prohlédnout si v doprovodu varhaníka kůr a varhany a mnozí si tuto výjimečnou příležitost nenechali ujít.

Naše pozvání přijali i prezident České lékárnické komory Mgr. Aleš Krebs, Ph.D., viceprezident České lékařské komory MUDr. Zdeněk Mrozek, Ph.D. Sdružení studentů stomatologie ČR zastoupila Barbora Němcová. Mezi hosty jsme s potěšením přivítali i exprezidenta Komory MUDr. Pavla Chrze.

19. 1. 2020

LKS 01/2020

Print: LKS. 2020; 30(1): 5

Autor:

Fotografie

  • Ladislav Šolc

Rubrika:

Téma: