LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři

Loni nám zhatil plány lockdown, a tak jsme se až po dvou letech opět vydali na tradiční výjezdní zasedání redakční rady LKS. Sešli jsme se 25. – 26. 6. 2021 v útulném prostředí penzionu Nový rybník v Obořišti.

Původně jsme chtěli napsat „v tichém prostředí“, ale nebyla by to pravda – malebný rybníček za okny jednacího salonku byl plný žab, které zrovna měly hodně hlasité námluvy. A tak do našich diskuzí neustále znělo poetické HU, HU, HU, KVAK, KVAK, KVAK. Při této romantické kulise jsme hodnotili, jak se časopis LKS za poslední období vyvíjel, a to i v souvislosti s jeho elektronickou verzí www.lks-casopis.cz a také s ohledem na časopis „Česká stomatologie a praktické zubní lékařství“, který Komora vydává. Hlavní debata ale jako obvykle směřovala k budoucnosti – co a jak v LKS vylepšit, jak dále posunout čtenářsky nejzajímavější rubriky...

Na společné fotografii z altánku uprostřed rybníčka jsou (zleva) prof. Lydie Izakovičová Hollá, doc. Jakub Suchánek, místopředsedkyně RR doc. Marie Bartoňová, dr. Jan Černý, šéfredaktorka dr. Iva Žáková, dr. Eliška Šedivá a editorka elektronické verze LKS Alena Hladíková.

Z druhé fotografie je patrné, že redakční rada pracuje vždy s úsměvem. Vše samozřejmě fotograficky dokumentoval stálý člen našeho redakčního týmu dr. Ladislav Šolc.

18. 9. 2021

LKS 09/2021

Print: LKS. 2021; 31(9): 162

Autor:

Fotografie

  • Ladislav Šolc

Rubrika:

Téma: