LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři

Výjezdní zasedání redakce a redakční rady LKS se letos uskutečnilo 24. – 25. 6. 2022 v nové lokalitě – v rodinném zámku Lešany.

Redakční rada LKS.

Úchvatnou historickou atmosféru ještě podtrhla páteční bouřka a průtrž mračen. O připojení k wifi jsme si sice kvůli dramatickým povětrnostním podmínkám mohli nechat jenom zdát, ale to nic nezměnilo na tom, že jsme si zasedání i večerní komentovanou exkurzi po zámku opravdu užili. Hodnotili jsme, jak se časopis LKS za poslední období vyvíjel, a to i v souvislosti s jeho elektronickou verzí www.lks-casopis.cz a také s ohledem na časopis „Česká stomatologie a praktické zubní lékařství“, který Komora vydává. Hlavní debata ale jako obvykle směřovala k budoucnosti – co a jak v LKS vylepšit, jak dále posunout čtenářsky nejzajímavější rubriky...

Na společné fotografii z nádvoří zámku Lešany jsou (zleva): editorka elektronické verze LKS Alena Hladíková, MUDr. Zdeněk Poledna, místopředsedkyně RR doc. MUDr. Marie Bartoňová, CSc., MUDr. Jan Černý, šéfredaktorka LKS PhDr. Iva Žáková, prof. MUDr. Lydie Izakovičová Hollá, Ph.D., MDDr. Radovan Žižka, Ph.D., MDDr. Eliška Šedivá, doc. MUDr. Jakub Suchánek, Ph.D. A jako vždy fotografoval PhDr. Ladislav Šolc. Chyběl pouze předseda RR MUDr. Robert Houba, Ph.D., který v té době reprezentoval Komoru na společném jednání se SKZL v Trenčíně.

Smekáme klobouk před majitelem zámku panem Ladislavem Tesařem, který koupil ruinu a během pětadvaceti let z ní spolu s rodinou na vlastní náklady vytvořil krásný komplex s veškerým zázemím pro hosty.

23. 7. 2022

LKS 07-08/2022

Print: LKS. 2022; 32(7 – 8): 129

Autor:

Fotografie

  • Ladislav Šolc

Rubrika:

Téma: