LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři

V listopadu 2023 se uskutečnil 5. ročník konference platformy Young dentist, na němž se setkalo na sto mladých stomatologů z Česka i Slovenska. V rámci celodenního programu dne 4. 11. se posluchači ponořili do problematiky financování provozu ordinací, (ne)spolupráce s pojišťovnami i leadershipu. Na konferenci naváže na jaře roku 2024 intenzivní vzdělávací projekt Akademie Young dentist.

Z tematického hlediska konference pokrývala řadu sekcí: od success story o zkušenostech s digitální stomatologií přes přehled nejdůležitějších legislativních povinností až po praktické tipy, jak efektivně řešit komunikaci v týmu. Jako už tradičně byla významnou součástí prezentace technologií a materiálů partnerů Young dentist.

Další krok ve stomatologické kariéře? Akadamie Young dentist

Podzimní konference je minulostí a nyní je čas zaměřit se na další fázi profesního rozvoje mladých stomatologů. V Young dentist jsme připravili intenzivní jarní vzdělávací program – 3 x 2denní Akademii. Těšit se můžete na praktické workshopy a přednášky, které povedou renomovaní odborníci nejen z oboru stomatologie v čele s Tomášem Machačem, Petrem Harcubou a Lukášem Hlavičkou. Program Akademie jsme sestavili tak, aby účastníkům poskytl nejen teoretické znalosti, ale i praktické dovednosti, které jim pomohou v každodenní praxi.

V jednotlivých dvoudenních modulech nebudou chybět témata jako:

  • finanční plán coby cesta k životním cílům,
  • kazuisticky pojatý workshop o založení ordinace,
  • principy efektivní komunikace v týmu,
  • zábavná hra Finanční svoboda,
  • vhled do problematiky legislativy v zubní ordinaci.

Přihlaste se na jarní Akademii na www.akademie.youngdentist.cz a rezervujte si jedno z 12 míst. Akademie Young dentist je příležitostí k prohloubení odborných znalostí a posunu praxe na vyšší úroveň.