LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři

Letos se koná kongres Pražské dentální dny (PDD) opět společně s veletrhem Pragodent 2023 v PVA EXPO PRAHA v pražských Letňanech, jak vyplývá z dohody mezi ČSK a PVA o pořádání společné akce vždy jednou za dva roky. PDD, 26. ročník mezinárodního kongresu České stomatologické komory, se uskuteční v termínu 13. – 14. října 2023. Veletrh Pragodent začíná o den dříve, tj. 12. – 14. října 2023.

Stánek ČSK bude na Pragodentu 2023 opět informačním i společenským centrem. (Archivní fotografie z Pragodentu 2021.)

Srdečně vás zveme na program ČSK v rámci Pragodentu, který bude probíhat po celou dobu veletrhu v hale 2D.

V hale 2D bude umístěn stánek ČSK s inovovaným informačním servisem. Novinkou bude ČSK Aréna. Ta letos nahradí dřívější ČSKavárnu. Celý tento prostor Komory v hale 2D mohou navštívit jak účastníci Pragodentu, tak Pražských dentálních dnů.

V prostoru nové ČSK Arény si návštěvníci budou moci poslechnout přednášky pro odborníky i laickou veřejnost, a seznámit se tak s novinkami v zubním lékařství, například formou prezentací dentálních firem.

Stánek ČSK nabídne informační a poradenský servis v zajímavé formě. Pásmo digitálních prezentací bude přinášet po celý den zajímavosti z komorového vzdělávání, preventivních projektů Světový den ústního zdraví a Republika bez kazu a bude uveden také tutoriál práce s webovým rozhraním pro členy ČSK. Ani letos nebude chybět burza pracovních nabídek.

O programu ČSK v rámci veletrhu Pragodent budeme podrobně informovat v zářijovém LKS 9/2023, na komorovém webu apod.

Archivní fotografie z Pragodentu 2021.
PDD 2023