LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři

V březnu organizuje Sdružení studentů stomatologie ČR (SSSČR) pro své členy již tradičně Kongres studentů stomatologie 2024. Ve dnech 9. – 10. března se tato akce uskuteční na půdě Univerzitního kampusu v Brně-Bohunicích a její součástí bude tento rok nově také Ples studentů stomatologie ČR, na který jsou zváni mimo jiné i absolventi a stomatologové.

Akce si klade za cíl umožnit studentům získat nové vědomosti v jejich vysněném oboru i mimo školní lavice a obohatit je nejen profesně, ale také v rovině lidské. Během dvou nabitých dnů je na programu sedm odborných přednášek, sedm paralelních workshopů a na místě budou také vystavovatelé, kteří podpořili konání této akce tím, že se stali jejími sponzory.

Ples studentů stomatologie 2024 se bude konat v sobotu 9. března od 19.00 hod. v brněnském Hotelu Passage a všichni hosté se mohou těšit na večer plný živé hudby, tance a společenské zábavy. Nebude chybět ani tombola plná krásných cen a výborné občerstvení z mnohokrát oceněné Passage restaurant. Prodej vstupenek se bude spouštět začátkem února, pro všechny informace doporučujeme sledovat oficiální instagramový účet akce: @kongres.ssscr.

Organizační tým se těší, že letošní ročník opět přinese spoustu příjemných setkání a naplní všechny účastníky motivací k dalšímu studiu.