LKS časopis

Recenzovaný časopis
České stomatologické komory

elektronická verze

ISSN 1210-3381 (Print)
ISSN 2571-2411 (Online)

ČSK
Aktuální číslo
Rubriky
Témata
Autoři

Po úspěšném 4. ročníku konference pořádané platformou Young Dentist se letos můžete opět těšit na intenzivní celodenní program plný hvězdných jmen, neformální atmosféru a hodiny inspirativních přednášek. Letos jsme konferenci přesunuli do Prahy do působivých prostor Autoklubu ČR, kde se na vás budeme těšit v sobotu 4. 11. 2023.

Konference platformy Young Dentist s názvem Snazší cesta k lepší praxi je unikátní konference zaměřená na studenty zubního lékařství a dentální hygieny a již praktikující začínající stomatology. Spojuje moderní vzdělávání, zábavu a celodenní networking. Letos se můžete těšit na nabitý program s jedenácti přednášejícími z různých oblastí včetně stomatologie, work-life balance a právních aspektů podnikání.

Hlavní témata konference budou zahrnovat success stories úspěšných zubních lékařů, mezi kterými budou například MUDr. Ladislav Gregor, Ph.D., nebo MUDr. Josef Kunkela, Ph.D. Mezi dalšími tématy, která se na našich konferencích těší velké oblibě, nebudou chybět tipy, jak zvládnout rizika v podnikání nebo jak financovat rozjezd vlastní ordinace. „Při sestavování programu se vždy snažíme, abychom pokryli maximum témat, se kterými se každý začínající stomatolog potýká. Proto nikdy nechybí jak odborné přednášky, tak i praktické tipy ohledně provozování ordinace včetně dodržování právních předpisů,“ vysvětluje složení programu MDDr. Tomáš Machač, zakladatel programu Young Dentist.

Nebudeme ale jen pracovat a vzdělávat se! Odpočinkovou obědovou pauzu kromě dobrého jídla zpříjemní také David Uličník se svým projektem Orchestrion.

I letos máme omezený počet vstupenek, proto si je nenechte uletět a chytněte si tu svoji na www.youngdentist.cz.